STOELMASSAGE

EEN QUICKFIT ENERY BOOST!

Stoelmassages zijn massages van o.a. het hoofd, nek, schouders, armen en/of rug. Ze worden altijd gegeven op een speciale massage stoel. Het grote voordeel van stoelmassages is dat je je kleding aanhoud. Deze vorm van massage is dus heel goed tussen de bedrijven door uit te voeren. Bijvoorbeeld tijdens je werk of die ene hectische dag als "huismoeder"of "huisvader"


Soms is de dag lang en dan kan je heel goed even een break gebruiken. Een break die je veel energie oplevert en waardoor je het resterende deel van de dag weer makkelijk op kan pakken. Of je nu de hele dag hebt gestaan of juist gezeten, even een ontspanning zowel fysiek als mentaal eigenlijk een must voor iedereen. 


Stoelmassages kunnen lokaal (b.v. op het werk) of in mijn praktijk plaatsvinden. 


EEN QUICKFIT ENERGY BOOST

Stoelmasssages op locatie bij Shoeby Ladies NightAfhankelijk van de klacht of behoefte kan de massage specifiek worden ingezet. 


Vooraf zal dan ook een korte intake plaatsvinden zodat ik specifiek op jouw vraag of behoefte in kan gaan. Denk hierbij aan lage rugpijn klachten of juist nek, hoofd, schouder klachten. Ook hoofdpijn klachten zijn zeer goed te behandelen met nekmassage. Dit omdat de spierspanning vaak de boosdoener is voor de klachten. 


Prijzen:


  • Algehele stoelmassage (35 minuten): € 35,-

         hoofd, nek, schouder, rug, armen en handen 


  • Hoofd, nek, schouder en rug (20 minuten): € 25,-


  • 5 massage momenten van 20 minuten (strippenkaart 5x): € 115,-


  • 10 massage momenten van 20 minuten (strippenkaart 10x): € 220,-


Welkom in mijn praktijkruimte