STOELMASSAGE IN UW BEDRIJF


+

=

Wat is een stoelmassage:

Stoelmassages zijn massages van o.a. het hoofd, nek, schouders, armen, handen en/of rug. Ze worden altijd gegeven op een speciale hiervoor ontwikkelde massage stoel. Het grote voordeel van stoelmassages is dat je je kleding aanhoudt . Deze vorm van massage is dus ideaal om uit te voeren op het werk tussen alle activiteiten door of juist  aan het einde van de dag. 


Stoelmassages in uw bedrijf?

Stoelmassages bij bedrijven helpt aantoonbaar het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de medewerkerstevredenheid. Stoelmassage laat zien dat de werkgever het welzijn van de medewerkers serieus neemt. Medewerkers waarderen dat enorm. Regelmatig een stoelmassage behandeling heeft een positief effect op de inzetbaarheid van uw personeel. 


EEN WIN - WIN SITUATIE


Voordelen van een stoelmassage  in uw bedrijf:

  • lager ziekteverzuim
  • betere motivatie
  • hogere medewerkerstevredenheid
  • hogere inzetbaarheid
  • fiscaal aftrekbaar


Hoe werkt een stoelmassage bij bedrijven:

Als stoelmasseur kom ik bij uw bedrijf op het afgesproken tijdstip en geef de massage aan de medewerkers. Ik neem zelf mijn materialen mee die nodig zijn voor een goede en hygienische massage. Iedere massage duurt 15-20 minuten.  Er zal ook wat tijd gereserveerd worden voor een kort voorgesprek om persoonlijke omstandigehden te bespreken. Het enige wat ik nodig heb is een ruimte waar gemasseerd kan worden. Een ruimte met enige privacy is wel zo prettig voor degene doe gemasseerd wordt. Een spreek of vergaderkamer is meestal een prima optie. De afspraken voor de massage kunnen via mij of via personeelszaken geregeld worden. Dit zijn de details.....daar komen we wel uit!


Het is nu tijd voor u en uw werknemers om te relaxen! 

Meer informatie? neem gerust contact met mij op via linsy@optimumvitae.nl