OVER MIJ

Mijn naam is Linsy van Anholt.

Ik woon in Breda, ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 3 jongens. Ik heb een medisch biologische achtergrond en ben sinds 1997 werkzaam (geweest) in de medische en farmaceutische sector. Zo heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan bij TNO -preventie en gezondheid en bij het Erasmus Medisch Centrum.

Het welzijn en de gezondheid van de mens heeft mij altijd geïnteresseerd. Deze interesse is alleen maar versterkt door de komst van onze 3 kinderen. Mijn zwangerschappen, opgroeiende kinderen en mijn werk in de medische wereld, hebben mij steeds bewuster gemaakt van het  belang van goede voeding, gezondheid, ontspanning en dus vitaliteit. Een gezonde balans tussen werk en prive.


Want soms zit het leven gewoon tegen en dan is het fijn dat je kan terug vallen op je vitaliteit. 


Dit heeft er toe geleid dat ik hier meer over wilde weten. Ik ben ik mij gaan verdiepen en bijscholen op het gebied van  voeding, leefstijl en ontspanning. Deze kennis heeft mij heel erg geholpen om een gezond en evenwichtig leven te leiden voor mezelf maar ook voor mijn hele gezin. Ook heb ik hierdoor de klappen die soms in het leven worden uitgedeeld beter op kunnen vangen . 


Meer vitaliteit, levenslust en energie  en minder gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, migraine waren voor mij persoonlijk het resultaat van een gezondere leefstijl.


Dit gun ik jou ook.  Massages hebben voor mij het meeste effect gehad en zeg nou zelf dat is toch ook gewoon aangenaam. Daarom heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in en gefocussed op massages. Dit  metname met als doel te ontspannen en relaxen. 

Curriculum Vitae

Een gezonde leefstijl is een hele goede basis voor optimale vitaliteit. Soms is het lastig om een gezonde leefstijl vol te houden omdat er zoveel andere factoren je kunnen belemmeren. Denk hierbij aan sociale, mentale of emotionele factoren zoals werk of prive situaties, vervelende of stressvolle gebeurtenissen. 


Aanpassing in je voeding en beweegpatroon alleen is dan niet voldoende. Of beter gezegd, deze aanpassingen kan je alleen maken als je andere mentale, emotionele of sociale factoren heb gelost.  Het terugvinden van voldoening en levensgeluk zijn cruciaal om vitaal te zijn en te blijven. Samen met en gezonde leefstijl zal jij jouw optimale vitaliteit bereiken. 


Maar waar en hoe moet je beginnen? Zelf heb ik ervaren dat alleen een ontspannen lichaam en geest open staat voor verandering. Massages zijn daarbij een uitkomst en bieden het lichaam de ultieme rust en ontspanning die jij nodig hebt. Vanuit daar kan je verder om overige leefstijlfactoren (indien gewenst) aan te pakken en je vitaliteit verhogen.  Soms zijn de massages al voldoende. In ieder geval is het een perfect uitgangspunt.


Kom het gerust een keer vrijblijvend proberen.

 2021

2020

2018

2017

2014

2013

1997-2012


Ontspanningsmassages


Stress is een grote vijand voor iedereen. Er zijn vele manieren om stress te beperken. Ontspanningsmassage is er 1 van

ACT (Acceptance and commitment Therapy)


begeleiding bij het behalen van jouw optimum vitae d.m.v. duurzame gedragsverandering

op fysiek en mentaal vlak m.b.v. ACT

Stoelmasssages: 


Ontspanning op de werkvloer of privé. Kort, maar krachtig voor een snelle energie boost

Voeding voor hoofdpijn en migraine patienten


Vele voedingsstoffen kunnen hoofdpijn en/of migraine triggeren.  Herken je triggers en vermijd ze zo veel mogelijk

Leefstijlcoaching voor gezinnen. 


Verandering van leefstijl heeft tenslotte impact op een heel gezin

BGN gewichtconsulent:


Start eigen praktijk: Don't WEIGHT voedingsadvies en leefstijlcoaching. Inmiddels bekend onder de naam  Optimum Vitae.

Medisch Biologie (Bsc.)


Werkzaam bij TNO-preventie

en gezondheid, Erasmus universiteit en Eurofins Scientific

Statistieken

10 jaar

Optimum Vitae bestaat inmiddels 10 jaar

> 100

trevreden clienten

> 500

massages